Groot Sinterklaasfeest

Op deze website vindt vele verschillende activiteiten, optredens voor een geslaagd sinterklaasprogramma. Kijkt u snel rond op deze website voor het geschikte voorprogramma voor Sinterklaas.

Knutselactiviteiten voor Sinterklaas!

zandtekening sinterklaas

Zandtekeningen maken tijdens Sinterklaas is super LEUK! Kleur jou zandkleurplaat van Sinterklaas in met gekleurd zand en maak het mooiste Sinterklaas zandschilderij.


Sinterklaas optreden door Clown Funny

Een optreden voordat Sinterklaas arriveert! Clown Funny zal samen met de kinderen, zingen, dansen en springen. Natuurlijk zijn er ook kleine wedstrijd elementen en is er een echte sinterklaas medaille te winnen……Het programma kan aangevuld worden met knutselactiviteiten, popcorn, sinterklaas buttons maken, ballonfiguren vouwen en nog veel meer….Zeer geschikt voor de intocht van Sinterklaas maar ook voor bedrijven.


Sinterklaas Goochelshow

Goochelshow sinterklaas

Goochelclown Pica Pica organiseert tijdens Sinterklaas een echte Goochelshow.
Het verlanglijstje van Pica Pica is een show waar alles        
draait om de cadeautjes die Pica Pica wel of juist niet in     
zijn grote schoen vindt.  
Wilt u meer informatie over deze Goochelshow? Klik op onderstaande button.

Wafel tractatie op Sinterklaasfeest

Een tractatie anders dan anders op uw Sinterklaasfeest. Een zoete lollywafel. Sint is er gek op! De wafel op een stokje wordt vers voor u in de wafelcaravan gebakken. Maar kan ook vers voor u gebakken worden in een kraampje bij u binnen op het bedrijf.
De lollywafels zien er niet alleen leuk uit maar is er ook de mogelijkheid om de kinderen deze heerlijke verse wafels zelf te versieren met chocolade en diverse toppings. Vraag vrijblijvend informatie aan voor deze Sweet traktatie voor Sinterklaas.


Dansmatten

dansmatten sinterklaas

Om de spanning voorafgaande aan het grote moment iets af te laten nemen, zijn de dansmatten een uitstekend vermaak voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. De kinderen zullen intensief de pasjes, die worden aangegeven op de LED schermen volgen. Dansen was nog nooit zo leuk!


Ballonvouwen

ballonvouwen

Ballonartiesten, ballonfiguren, ballonnenclowns……een en al gezelligheid op uw Sinterklaasfeest op het bedrijf of op lokatie. De kinderen worden op en top vermaakt met ballonfiguren. Uit langwerpige ballonnen worden de leukste figuren en dieren gedraaid….


Schminken Sinterklaasfeest

Geschminkt worden tijdens het sinterklaasfeest als een echte leeuw, vlinder of mooi bloemenmeisje…..Alles is mogelijk.
De mooiste creacties worden door de schminksters op de gezichtjes van de kinderen gemaakt.
Sinterklaas zal versteld staan van de mooi geschminkte gezichtjes…


Draaimolen tijdens Sinterklaas

draaimolen huren sinterklaas

Een gezellige draaimolen voor de kleintjes tijdens het wachten op Sinterklaas. Heerlijk spelen tijdens het voorprogramma van Sinterklaas. Een echte sinterklaas kermis bij papa of mama op het bedrijf.


SuperPiet weet het niet

Sinterklaas show piet

Een show met ballonfiguren, acrobatiek en natuurlijk SuperPiet!
SuperPiet weet alles!! Hij test de pepernoten, de stoel van Sinterklaas, de cadeautjes maar wat blijkt……….Ballonnenclown

ballonnenclown

Op zoek naar gezellige ballonnenclown tijdens uw Sinterklaas feest?
Op de website 1001clown. nl vindt u vele ballonnenclowns. U heeft ook altijd de mogelijkheid om een algemeen formulier voor informatie op te vragen. Zo kunnen wij kijken welke clown er nog bij u in de regio beschikbaar is om ballonnen op uw Sinterklaasfeest te komen draaien.